Föreläsningar

One dream, one team! Eller?

Visste du att empati och medmänsklighet är direkt kopplat till företagets lönsamhet? Eller att affärspotentialen kring en innovationskultur är sprungen ur medmänsklighet och ett sunt självledarskap?

Alla medarbetare är investeringar. Som anställd ska man leverera ditt yttersta, varje dag. Men människor är inte robotar. Det måste finnas förutsättningar för att en individ ska klara av att verkställa sitt bästa. Nämligen empati, tolerans och ett inkluderande förhållningssätt.

Tillsammans med föreläsaren Mary Juusela reser ni inåt, in i det allra mest mänskliga, för att tillsammans peppas och träna på hur du stärker din och andras självledarskap och självkänsla, höjer såväl individ som organisation och levandegör empati och potential i ett inkluderande förhållningssätt.


Föreläsningar

Gripande och peppande föreläsningar om sociala förmågor för företag

Mary har en unik förmåga att beröra sina åhörare. Hon tar dem med sig på gripande och inspirerande föreläsningsresor i värderingar, attityder, fördomar, jargonger, tolerans och civilkurage. Förbered dig på att se på dig själv, dina kollegor och medmänniskor med nya ögon.

Föreläsningarna du kan välja mellan är:


FAQ

Vilka fördelar ger Marys föreläsningarna er och era kollegor?

Deltagarna får en förståelse i hur var och en med små enkla handlingar kan öka civilkurage, goda språkbruk, minska fördomar och negativa attityder – allt som tillsammans ökar trivsel, gemenskap och skaparglädje för vilket företag som helst.

Kan vi boka skräddarsydda föreläsningar och workshops?

Ja, Mary håller både i enskilda föreläsningar och workshops samt en kombination av båda. Kontakta oss så sätter vi ihop något som passar för just er.

Vilka problem kan Marys föreläsning hjälpa ert företag med?

Hur ni kan minska konflikter på arbetsplatsen, bygga sunda relationer, identifiera osunda maktstrukturer, fokusera på målet och accelerera humankapitalet internt. Hur ni kan bygga och stärka de beteenden som höjer såväl individ som organisation.

Hur långa är föreläsningarna?

Längden på föreläsningarna är mellan 45-120 minuter beroende på om de är digitalt, live, online live eller vad uppdragsgivaren har för önskemål.

Vad kan Mary addera till ert event?

Hur får man ledning, chefer och anställda att brinna för ett varumärke så pass mycket att man är villig att gå den där “extra milen”? Mary inspirerar er alla i en fartfylld och gripande föreläsning med mycket igenkänning, skratt och kanske några tårar.

Gör Mary även hel- eller halvdags-utbildningar eller längre arbeten?

Ja, Mary håller både i enskilda föreläsningar och workshops samt en kombination av båda. Kontakta oss så sätter vi ihop något som passar för just er.

Hur kan du boka Mary?

Kontakta Mary för bokning genom att maila eller ringa, eller använd bokningsformuläret under kontakt.

Gör Mary digitala föreläsningar?

Ja, alla Marys föreläsningar går att få som digitala föreläsningar, antingen som inspelade föreläsningar eller som livestreamade föreläsningar.

Fler frågor?

Kontakta oss

Sagt om Mary

Kontakta Mary

mary@likaolikametoden.se
070 363 98 31

Boka Mary